Chic By Lirette

Chic by Lirette

"Chique vrouwen houden van mode, genieten van reizen en omarmen het leven"

Chic by Lirette is geinspireerd door reizen naar alle uithoeken van de, exotische plaatsen en de kleurrijke werelden. De collecties laten al deze invloeden zien, en weerspiegelen de persoonlijkheid van de ontwerper. Pittig, kleurrijk en volledig in balans door de natuurlijke kleurtonen van de aarde.
Er werden geen producten gevonden


Chic by Lirette, door Lirette

De naam zegt het al, de eigenaresse van Chic by Lirette is Lirette Gerlach. Zoals beschreven wordt zij voor haar collecties geïnspireerd door haar reizen naar exotische en kleurrijke invloeden uit de verre hoeken van de aarde en haar liefde voor muziek. De Chic by Lirette collecties weerspiegelen haar persoonlijkheid: vrouwelijk, chic en verfijnd met een edgy, ruw, rebelse randje.

Modetrends van Chic by Lirette

Modetrends zijn niet bepalend voor Lirette, hoewel je natuurlijk de modetrends zal terugvinden in haar collecties, is ze wars van het volgen. Haar principe is gestoeld haar passie om dingen te creëren, waarvan ze gelooft dat anderen het willen dragen. Kenmerkend zijn de jaarlijks terugkomende lente en zomerlijn, voor de eigenzinnige en modebewuste dames. Jurken in verschillende stijlen, zowel maxi als kort met perfect bijpassende accessoires om de look af te maken.

Jurkjes voor iedereen

De zomercollectie van Chic by Lirette bestaat uit Maxi jurken en heerlijke blouses die je overal mee kan combineren. Of je nou kiest voor jeans, een bikini of een jurkje, de blouses van Chic by Lirette kun je overal bij combineren.
E-mailadres:
Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Registreren