Dameskleding sale

Sorteren op
Dameskleding sale bij Studio22. Ontvang hoge korting op geselecteerde items. De laatste damesmode van topmerken, zoals Josh V, Vila, Vero Moda, Lofty Manner, Geisha, &Co en Esqualo voor prachtige prijzen.

Dameskleding sale: afgeprijsd en op is op


In onze dameskleding sale vind je de mooiste afgeprijsde dameskleding voor elke gelegenheid, dit zijn ook echt onze laatste stuks en hierbij geldt op is op, echte buitenkansjes dus.
Natuurlijk bieden we niet alleen online onze dameskleding in de sale aan, maar kun ook gewoon in onze winkel langskomen. Dan kun je direct jouw favoriete items passen en eventueel mooie setjes maken, natuurlijk staan wij ook klaar om te helpen. De dameskleding die je online in de sale hebt gezien, kun je hier uiteraard ook voor een mooie prijs kopen.

Welke dameskleding zit er in de sale?


Wij hebben doorlopend een leuk assortiment aan dameskleding in de sale. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jurkjes, rokken, shirts, jassen en jeans. Per seizoen en per sale kan dit verschillen. Het is altijd dameskleding die ook bij ons in de winkel hangt en die je ook altijd kan passen. Op deze manier kun je toch nog een last minute buitenkansje pakken in de sale, of je nou online koopt of in de winkel.
Zo koop je bijvoorbeeld de laatste mode voor een prachtig prijsje en hoef je niet diep in de buidel te tasten voor die ene mooie jurk of mooie blouse om er tijdens dat ene feestje of etentje er helemaal tip top uit te zien.

Variërende sale van dameskleding


Onze collecties in de winkel en natuurlijk online zijn hetzelfde, maar door het jaar heen hebben wij meerdere collecties die binnen komen. Dit betekend ook dat er meerdere collecties dameskleding door het jaar in de sale komen. Houdt dus altijd deze pagina in de gaten om de laatste buitenkansjes te grijpen. Maar houdt er rekening mee dat er maten zijn uitverkocht en dat niet alle items van een collectie aanwezig zullen zijn, het zijn niet voor niks mooi geprijsde buitenkansjes.
E-mailadres:
Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Registreren