Geisha


Bevlogen, gepassioneerd en met oog voor detail, dat is hoe je Mark Jessurun kunt omschrijven. Mark is de oprichter van Geisha in 2001. Met zijn achtergrond in fashion was hij opzoek naar de ultieme fit voor jeans, hiervoor kwam hij in aanraking met de mooiste denim en jeans, die er niet alleen mooi uit ziet maar ook waar je je als vrouw heerlijk in voelt. Hierdoor ontstond het merk Geisha, waar Mark alles samenbreng.

Stijlvolle collecties


De Geisha kleding voor dames komt in vier collecties per jaar en is de perfecte balans tussen speelse en stijlvolle prints, en jouw vrouwelijkheid. Geisha kleding is er voor alle onafhankelijke vrouwen, van alle leeftijden, die zich willen kleden zoals ze zich voelen. Geisha streeft er naar om dit voor iedereen bereikbaar te maken en komt daarom altijd met collecties die een goede prijs kwaliteit verhouding hebben.

Bekijk hier de Geisha maattabel 

Geisha kleding voor dames


Geisha is een merk speciaal voor de zelfbewuste dames. De kleding is komt in stijlvolle bloemenprints en met een prachtige fitting. Elke seizoen komt er een collectie, en daarbinnen vind je vele keuzes. Van Geisha shirtjes, rokken, broeken, jasjes, shorts, en jurkjes.

Geisha bij Studio22


Wij zoeken elke collectie naar de mooiste items voor in onze winkel. Je kan daarom ook vaak een groot deel van de collectie bij ons vinden. Natuurlijk kun je ook de collectie die wij hebben online vinden hier in onze webshop. Bestel eenvoudig online of kom in gezellig in de winkel shoppen. Wij helpe je graag met het juiste maatadvies (bekijk alvast de Geisha maattabel) en natuurlijk met advies voor de leukste combinaties en de beste outfits. Wij staan voor je klaar.

E-mailadres:
Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Registreren