Lofty Manner


Eigentijdse, origineel, betaalbaar en toch exclusiviteit. Lofty Manner biedt unieke items die de laatste trends volgen en perfect te combineren zijn tot een outfit. Lofty Manner kleding legt de verbinding tussen exclusiviteit en betaalbaarheid van haar kleding. Hierdoor maakt Lofty Manner jouw garderobe compleet!


Bekijk hier alvast de maattabel van Lofty Manner.

Lofty Manner betaalbare exclusiviteit


Jouw kledingkast vraagt om prachtige kledingstukken die je niet overal op straat ziet rondlopen. Die te combineren zijn tot geweldige outfits voor elke gelegenheid. Lofty Manner heeft dit voor jou. Haar snel wisselende collectie, tot wel 12 collecties per jaar, bevat prachtige items die stuk voor stuk in gelimiteerde oplage komen. De collecties worden vervaardigd in hun eigen atelier in Azië. Dit zorgt ervoor dat de kleding van Lofty Manner nog steeds betaalbaar is, maar toch een exclusieve randje heeft.

Wel zorgt dit ervoor dat ook wij maar kleine aantallen van de kleding krijgen, dus dat je er soms wel snel bij moet zijn om jouw maat van dat ene perfecte kledingstuk van Lofty Manner te bemachtigen.

Voor de eigentijdse vrouw


Lofty Manner kenmerkt zich door de dameskleding haar bekende, vrouwelijke, nonchalante en eigentijdse stijl mee te geven. Dit wordt onder andere gedaan door een diversiteit van materialen te gebruiken die perfect bij elkaar passen. Natuurlijk met een ook voor het karakter van de kleding en details.

Met haar eigentijdse collecties richt Lofty Manner zich op de onafhankelijke sterke vrouw die zich graag trendbewust kleed, maar dit wel graag doet voor een betaalbare prijs. Voor elke gelegenheid heeft Lofty Manner een perfecte outfit, zodat jij vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet kan gaan.

Uitgebreide collectie online en in de winkel


De collectie van Lofty Manner is uitgebreid en divers. Zo hebben wij jurkjes, shirts, rokken, jasjes, blouses, broeken en truien van Lofty Manner in onze winkel. Natuurlijk kun je deze ook online vinden in onze webshop.

Je kan eenvoudig online bestellen, maar we helpen je natuurlijk ook graag in onze winkel in Wijk en Aalburg. Hier kunnen wij jou ook perfect adviseren voor de beste combinaties en helpen met de juiste maat (bekijk alvast de maattabel van Lofty Manner).
E-mailadres:
Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Registreren