Josh V


2011 is het jaar dat Josh Veldhuizen, een Nederlandse modeontwerpster, het fashion- en lifestylelabel JOSH V oprichtte. Josh Veldhuizen staat bekend om haar elegante, stijlvolle collecties die de vrouwenharten over de hele wereld een sprongetje doen maken.

De toegankelijke, betaalbare en tegelijkertijd luxueze collecties horen thuis in elke gardarobe van elke vrouw die er graag stijlvol wil uitzien. Of zoals Josh Veldhuizen het zelf zegt:

“Ik wil vrouwen er spectaculair uit laten zien en zich spectaculair laten voelen.” – Josh Veldhuizen

Bekijk hier alvast de maattabel van Josh V 

Vrouwelijk en werelds


Josh V brengt luxe en de vrouwelijke look naar een hoger niveau, maar ook naar elke kledingkast. De collecties van Josh V vinden een weg naar elke modebewuste vrouw die verzorgd en stijlvol door de dag gaat, elke dag. Van tijdloze klassiek tot trendy items, de vrouwen die Josh V dragen weten welke kledingstukken ze willen, mixen en matchen lopen er vol trots mee. Kleding die vrouwelijke vormen kan accentueren, omarmen of waar nodig verhullen.

Ben jij een ambitieuze zelfverzekerde vrouw die op de hoogte is van de laatste modetrends, kwaliteit herkent en graag comfort en luxe wil? Dan is Josh V jouw merk.

Luxueuze collectie


Josh Veldhuizen reist al van jongs af aan de wereld rond, en is al tijden aanwezig in de modewereld. Door deze ervaringen ontmoete ze wereldwijd vele mensen die haar hebben geïnspireerd in haar reis naar hogere doel: Collecties met herkenbare luxueuze signaturen, zeer vrouwelijke, van hoogwaardige kwaliteit met exclusieve afwerkingen en een unieke look.

Josh V bij Studio22


Wij houden van dit prachtige merk. De unieke looks, de afwerking, de uitstraling, het is prachtige kleding. Daarom hebben wij ook een grote collectie van Josh V in de winkel en natuurlijk online. Zo hebben wij jurkjes, shirts, rokken, jasjes, blouses, broeken en truien van Josh V in onze winkel. Natuurlijk kun je deze ook online vinden in onze webshop.

Je kan eenvoudig online bestellen, maar we helpen je natuurlijk ook graag in onze kledingwinkel in Wijk en Aalburg. Hier kunnen wij jou ook perfect adviseren voor de beste combinaties en helpen met de juiste maat (bekijk alvast de maattabel van Josh V).
E-mailadres:
Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Registreren