Tops & Shirt voor dames

Sorteren op
Elke vrouw heeft ze in de kast liggen, de tops en shirts. Van de must have zwarte, die overal mee te combineren is, een witte voor de zwoele zomeravonden, tot de hippe tops en shirts met de drukke prints, opdrukken en details. De mogelijkheden en varianten zijn eindeloos.

Voor elke gelegenheid


Door de oneindige mogelijkheden qua kleuren en designs, kun je het gehele jaar door een shirt of top dragen. Of het nou een gezellige avondje uit met vriendinnen is, een romantisch diner met je partner of een gewone werkdag, een leuk shirtje of nette top kun je altijd dragen.

Combineer jouw top met een spijkerbroek voor die casual chique uitstraling, of doe een shirt op een mooie rok voor die hippe zomerse uitstraling, of ga je voor uitdagend met een leren broek of legging met daar boven een mooi shirt. Elk moment van het jaar is geschikt voor een shirt of top. Natuurlijk ook eenvoudig te combineren met een jasje of blazer voor de wat koelere momenten in het jaar.

Merken tops en shirts


Bij Studio22 vind je natuurlijk alle bekende merken, en ook deze top merken bieden prachtige tops en shirts aan voor de elegante, stijlvolle dames. Bij ons vind je natuurlijk merken als Vila, Vero Moda, Geisha, Lofty Manner en Josh V. Van de makkelijke basics in alle kleuren die je je maar kan wensen tot de uniekere tops en shirts met prachtige prints en designs. Deze details maken de shirts ook interessant genoeg om gewoon zo op een broek of rok te dragen. Natuurlijk kunt u ook prima een blouse, vest of trui over een T-shirt dragen.

Voor een nieuw shirt of top kom je natuurlijk naar Studio22, of je nou online besteld of in de winkel in Wijk en Aalburg komt kijken. Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte shirt dat bij jouw stijl past, in onze uitgebreide collectie.
E-mailadres:
Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Registreren