Jurken & Tunieken

Sorteren op

Dames Jurken & Tunieken

Of het nou een jurk is voor de winter of voor de zomer, je weet dat je altijd de ideale dames jurk of tuniek vindt bij Studio22 in Wijk en Aalburg. Zoals iedereen in de Brabant weet, hebben wij altijd een ruime keuze in jurken van verschillende merken en stijlen. Voor elke leeftijd, voor elke bouw, voor elk figuur, wij hebben de perfecte goedkope dames jurken voor jou in de winkel hangen. Of het nou een lange zomeravond jurk is, of een kort rokje voor op de boulevard, wij hebben het.

De beste merken dames jurken

De beste kwaliteit en pasvorm, hoogwaardige materialen en mooiste prints, en dat natuurlijk voor een prachtige prijs. Noem het een goedkope dames jurk, of een mooie geprijsde tuniek, wij kiezen alleen voor de allerbeste merken. Bij ons in de winkel in Wijk en Aalburg vind je merken als Freebird, Geisha, Chic by Lirette, Vila, Vero Moda, Nikkie, &Co Woman en Lofty Manner.

Dit betekend dat wij altijd een jurk hebben die perfect past bij elke gelegendheid. Of het nou een zomerjurk is om te flaneren op de boulevard, een jurk om stijfvol te verschijnen op het werk of een dames jurkje om het terras te verkennen. Wij hebben het in huis, en natuurlijk alleen de beste merken.


De jurk die perfect past

Om je helemaal op je gemak, sexy, geweldig te voelen, moet een jurk als gegoten zitten. Daarom helpen wij je graga met het zoeken naar een dames jurk die perfect past. Ons team heeft jarenlange ervaring in het adviseren voor de beste jurkjes. Natuurlijk weten onze kledingadviseurs ook precies wat er allemaal in de winkel hangt en kunnen jou verrassen met de dames jurk die jou als gegoten past. Onze collectie is gekozen om elke vrouw de ideale jurk te gunnen, wij hebben z’n groot aanbod jurken in verschillende stijlen én in allerlei kleuren dat wij overtuigd zijn dat jij jouw ideale jurk voor jezelf bij ons kan vinden.


Jurkjes in onze winkel in Wijk en Aalburg

Onze collectie dames jurkjes bestaan uit vele verschillende types. Wij hebben korte jurkjes als je wat meer benen wil laten zien, maar ook lange jurken. Je kan met onze jurken alle kanten op. Wij zeggen wel eens dat wij voor elke gelegenheid de ideale jurk hebben, en dat is nog steeds zo. Als je bij ons in de winkel komt in Wijk en Aalburg, weet je dat wij het beste assortiment van Brabant en omstreken hebben, in de buurt van Den Bosch, Waalwijk of Zaltbommel.
Onze stylistes helpen je daarnaast heel graag. Onder het genot van een bakje koffie of thee vinden wij samen met jou de ideale dames jurk.
E-mailadres:
Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Registreren